Webinar gemist – IT uitbesteding in de Zorg

10 mei 2017

Van IT infrastructuur naar een IaaS omgeving

Modernisering, flexibiliteit en connectiviteit van de IT-infrastructuur van zorginstanties wordt steeds belangrijker. Tegelijkertijd wordt IT steeds minder als een kernactiviteit gezien. Uitbesteding van infrastructuur naar een NEN-7510 gecertificeerde cloudomgeving is daarbij steeds vaker een passende oplossing. Maar hoe ziet een risicoloze migratie eruit? En aan welke wensen en eisen moet de cloud-omgeving voldoen?

Zorgorganisaties doen er goed aan om nu stappen te zetten richting een moderne en een meer geïntegreerde zorgwereld . Stel dat je besluit om de voordelen van de cloud te gaan benutten, dan roept dat vragen op zoals:

  • Wat betekent Infrastructure as a Service (IaaS) voor de zorg?
  • Hoe kun je een cloudmigratie richting IaaS gedegen aanpakken?
  • Welke applicaties komen in aanmerking en welke niet?
  • Voor welke afdelingen brengt een cloudmigratie de grootste voordelen op zowel de korte als de middellange termijn?

Tijdens dit webinar beantwoorden we bovenstaande vragen maar we gaan graag nog een stap verder. Iedere zorginstelling is namelijk uniek en heeft haar eigen kenmerken op het gebied van wet & regelgeving, schaalbaarheid, innovatie en kosten van de huidige infrastructuur. We presenteren de cloud assessment met als doel om je te voorzien van kennis op maat zodat je als zorginstelling precies weet wat je ideale Cloud strategie is alvorens je gaat migreren.

Kijk dit webinar over cloudmigratie in de zorg terug voor antwoord op deze vragen.