Caase.com

Caase.com helpt bedrijven, overheden en zorginstellingen op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud. Veilig werken, op iedere plaats en met elk apparaat tegen lage IT kosten. Caase.com is dé specialist op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobile management) en Windows. Met advies, migratie, adoptie, training en beheer creëert zij bij klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor medewerkers, partners en leveranciers. Caase.com levert het in eigen beheer ontwikkelde Digital Workplace (Social Intranet). Deze Digital Workplace zorgt voor de gebruikers, in combinatie met de juiste adoptie, dat klanten de route naar
de cloud als prettig, succesvol en uiterst effectief ervaren

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat organisaties niet meer om de cloud heen kunnen. Elke werknemer is namelijk ook gewoon een consument, die ervaringen opdoet met innovatieve technologie en die deze kennis en verwachtingen meeneemt, de organisatie in. Cloudoplossingen helpen kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren. Zo groeit de organisatie en wordt meebewogen met veranderingen.

Wortell

Wij geloven in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. Om nog beter en efficiënter je werk te kunnen doen. Zo blijf jij de concurrentie voor.

We weten als geen ander hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we je door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.