Webinar gemist – Dataveiligheid en privacy in de zorg, hoe doe je dat?

Webinar gemist – Dataveiligheid en privacy in de zorg, hoe doe je dat?

28 juni 2017

Binnen de zorg werken we met informatie die goed beveiligd moet zijn. Patiënt- en cliëntinformatie wil je als zorginstelling absoluut veilig houden. Samenwerking met ketenpartners vraagt om extra aandacht voor privacy. Tel daarbij op dat in mei 2018 de nieuwe Algemene Verordening Gegevensverwerking – als afgeleide van de Europese GDPR – van kracht wordt en privacy schreeuwt om extra aandacht. Wat tegelijk aandacht vraagt is veiligheid, denk even terug aan het WannaCry Ransomeware debacle. Engelse ziekenhuizen waren op grote schaal slachtoffer, u nog niet. Hoe houdt u dat zo? Kom erachter door dit webinar over Dataveiligheid en Privacy in de Zorg te volgen.

Webinar gemist – Digitale transformatie in de Zorg

Webinar gemist – Digitale transformatie in de Zorg

3 mei 2017

De zorg moet komende jaren verder transformeren om de kwaliteit van de zorg en de daarmee gepaarde kosten in balans te houden. Daarnaast zijn door de digitale mogelijkheden van nu nieuwe zorgvormen mogelijk. Digitale transformatie is dan ook een actueel thema binnen de zorg. Maar zorgorganisaties hebben moeite om hun dienstverlening aan te passen aan digitale ontwikkelingen en bijbehorende vaardigheden en verwachtingen. In dit webinar besteden we daarom aandacht aan de verschillende aspecten van digitale transformatie.

De virtuele zorg: Virtual, augmented en mixed reality

De virtuele zorg: Virtual, augmented en mixed reality

5 april 2017

Bezuinigingen, vergrijzing, toenemende regeldruk en personeelstekorten stellen de zorg voor grote uitdagingen. In mobiele, digitale wereld moeten steeds complexere behandelplannen worden ondersteund. Vanwege tijdsdruk moeten zorgmedewerkers slimmer en sneller werken. Virtuele technologieën blijken nu en zeker in de toekomst het antwoord op deze vragen. Zorg plukt nu al vruchten van virtual reality Met virtual reality […]

10 valkuilen bij de implementatie van van Office 365 in de zorg

10 valkuilen bij de implementatie van van Office 365 in de zorg

9 december 2016

Office 365 laat zorgmedewerkers effectiever samenwerken, communiceren en afstemmen. Teams worden meer zelfsturend en de samenwerking met externe personen en instanties wordt uitgebouwd. Office 365 is standaard software. Je kunt dus meteen beginnen. Bovendien staat het in de Microsoft Cloud dus werk je altijd met de laatste versie. Is het zo simpel? Zeker niet! Op basis van 120 projecten zetten we de tien belangrijkste valkuilen op een rij.